Katalogi parketa in drugih talnih oblog

V sodelovanju s številnimi priznanimi proizvajalci parketa kot so avstrijski Mafi, danski Dinesen, norveški Boen ter italijanski Mazzonetto in Gaia poskrbimo, da bodo vaša tla položena iz kvalitetnih in obstojnih materialov za katere jamčimo tudi z več desetletno garancijo. V spodaj objavljenih katalogih lahko izbirate med pestrim izborom talnih oblog parketa in vinila. Za več informacij pa nas lahko kontaktirate.

Dinesen - katalog
Dinesen logo

Dansko družinsko podjetje, ki ga trenutno vodi že četrta generacija, je sinonim za visokokakovosten les in dobro izdelavo že vse od leta 1898. Temeljne vrednote so se prenašale z očeta na sina in danes edinstvene talne deske Dinesen ohranjajo bogastvo narave, hkrati pa pripovedujejo čudovito zgodbo drevesa. Zato trditev, da Dinesen verjetno ustvarja najlepša lesena tla na svetu, ni pretiravanje.

Mazzonetto logo

Mazzonetto Wood Floors je družinsko podjetje, kjer navdušenje, strast, izjemna predanost in dolgoletne izkušnje, podedovane od samega “doktorja” Alberta Mazzonetta ustvarjaizdelke visoke kakovosti, priznane tako na lokalni  kot tudi mednarodni ravni.

Mazzonetto katalog
Gaia katalog
Gaia logo

Italijansko družinsko podjetje z 20 letno tradicijo in 30 letnimi izkušnjami ustanovitelja je postalo pravi poznavalec lesenega sveta. Stremi k razvijanju najnovejših inovacij, ki bodo strankam nudile bolj inovativne in sodobne materiale, vedno oblikovane po zadnji “italijanski modi”.

Mafi logo

Za blagovno znamko Mafi stoji družinsko podjetje iz Schneegatterna v Zgornji Avstriji, ki les kot material obdelujel že več kot 100 let. Podjetje Mafi je začel kot majhna žaga, ki se je nato iz proizvodnje lesenih stropov razvila v znamko proizvajalca tal iz naravnega lesa.

Mafi katalog
BOEN - katalog
Boen logo

S svojimi že več kot sto letnimi koreninami na Norveškem je Boen zrasel in postal eno vodilnih evropskih podjetij za talne obloge, ki trguje v več kot 50 državah po vsem svetu. Lesene talne obloge Boen združujejo kakovostno izdelavo z nordijskim dizajnom in ponujajo bogat izbor lesa.

Smart Vinyl logo

Smart Vinyl je blagovna znamka BGP Trading srl, vodilne na trgu lesenih tal, rojena pred več kot 20 leti. Zahvaljujoč svoji strasti do lesa je BGP Trading zrasel in razvijal nove trge, kot so tudi tla iz vinila in tako se je “rodil” Smart Vinyl.

Smartfloors cover

Spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletne strani. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.