Že več kot 30 let.

Podjetje Parketarstvo Marjan Horvat s svojimi začetki sega v leto 1990. Že pred tem nas je gnala ljubezen do dela z lesom, izkušnje pa smo si nabirali pri izkušenih mojstrih. Začetek je zahteval veliko, saj je bilo takrat težko dobiti kvalitetno ordoje, materiale, lak za les. Dobro kvaliteto je ponujala tujina, kamor smo hodil po našteto. Tako nam je uspelo strankam ponuditi višjo kakovost od konkurenčnega trga. Leta izkušenj in predanega dela so širila krog zadovoljnih strank, kar nam je dalo še večji delovni elan ter omogočilo razširitev kolektiva. V sodelovanju z našimi dobavitelji smo in še vedno redno obiskujemo strokovne seminarje iz področja obdelave in zaščite lesa, kar nas postavlja v visoko strokovno usposobljen kolektiv.

Vam, našim strankam želimo omogočiti celostno storitev in skrbimo za pozitivno izkušnjo od začetka do konca skupnega sodelovanja. Pomagamo vam pri izbiri in dobavi vgrajenih materialov ter pri tem poskrbimo za sinhrono delo z ostalimi zivajalci na objektu. Izvedemo vse kontorlne meritve za kvalitetno izvedbo dela, katerega kakovostno izvedemo v dogovorjenem časovnem okvirju. Po zaključenem delu vas poučimo o pravilnem vzdrževanju svoje nove talne obloge ter ostanemo dostopni za vsa nadaljna morebitna vprašanja.

Uspehi podjetja rastejo skupaj z nami. Z ljubeznijo do dela ohranjamo pozitivno delovno vzdušje in zadovoljstvo, katerega delimo skupaj z vami.